Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zarobić na Ravia.eu na niskim levelu?

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zarobić na Ravi? Gram jakiś czas na Ravi i chciałbym wbić aurę na G. Mam obecnie na głównym koncie poziom 33lvl, takie sobie eq (głównie dobry rib 36sr). Nie mam pojęcia jak zarobić, na pewno nie na hematach. Dziś sobie na chwilę wbiłem, dropłem 20 hematów, sam syf, nic nie da rady sprzedać (hematow sprzedawać też nie będę bo po prostu tego nikt nie kupuje). Metiny w m2? warto bez wykrywaczy? niby ludzi tak dużo nie ma (gram w wyraj), ale nie wiem czy warto. Może jest coś lepszego? Na razie mam tylko 8k hp i tylko 260 defa, 10 na blok, bez nno. Proszę o pomoc :s

Opublikowano

Widziałeś pewnie jak inne wyższe levele expią. Możesz iść na tamtą mapę i zbierać po nich kasę. :D

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

Opublikowano

Besty to może i dobry zarobek, ale trochę oblegany i trzeba mieć szczęście przy otwieraniu.

@UP Zbierać po nich kase? Ty wiesz w ogóle, że na ravi KAŻDY ma na start rękawice podnoszącą złoto?

Czekam na dalsze pomysły jak jakieś są ;)

Opublikowano

W nocy tak czy tak zawsze się to ktoś kręci, a ja i tak nie zrywam nocek dla metina. Wolę już czasem wydać trochę kasy SMS czy czymś niż zrywać nocki. To nie dla mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...